TaideTalli

Tietoa tilasta

TaideTalli toimii Tallin tilalla, Längelmäveden rannalla sijaitsevassa vanhassa betonitiilinavetassa, joka on rakennettu vuonna 1938. Sen ulkoseinien tiiliosat on kalkittu ja puuosat maalattu punamullalla.

Navettaan tehtiin laajennus, valettiin umpinainen lantala ja uusittiin peltikatto vuonna 1992. Vanha osa muutettiin yhtenäiseksi tilaksi poistamalla väliseinät vuonna 1999. Molemmat tilat ovat nyt uusiokäytössä.

Lihakarjan pito navetassa loppui vuonna 2005, minkä jälkeen mietittiin mitä rakennukselle tehtäisiin. Lopulta päätettiin, että siellä aletaan järjestää taidenäyttelyitä esitellen etupäässä kangasalalaisten taiteilijoiden töitä.Näyttelyn pysyväksi nimeksi valittiin Art Majaalahti.

Ikkunaremontti tehtiin vuonna 2007 ja saman vuoden kesällä järjestettiin ensimmäinen taidenäyttely. Tämän jälkeen rakennusta on maalattu ja kalkittu sisältä ja ulkoa. Kesäksi 2009 saatiin korkeampaan osaan kohdevalot.

TaideTallissa on järjestetty kymmenen Art Majaalahti -näyttelyä ja Kangasalan kuvataiteilijoiden näyttely Kesäkimara vuonna 2008.

TaideTalli tarjoaa:

Näyttelytilaa kangasalalaisille ja naapurikuntien taiteilijoille: navettarakennuksessa (190 neliötä) ja pihapiirissä olevassa vanhassa, sisältä valkoiseksi paneloidussa aitassa (25 neliötä)

Kesäisen käyntikohteen veneilyreitin varrella, kauniissa maisemissa

Ilmaisen sisäänpääsyn

Myyntinäyttelyn, jossa myytävänä myös taidekortteja ja pieniäkin matkamuistoja

Kahvia ja kotileivonnaisia etukäteen tilattuna

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan yhteisnäyttelyyn!